Cautare

62103 de rezultate pentru "inmormantarea celor 4 tineri din mamaia" (5.79 secunde)
este vorba despre exportul de inteligenta, despre pierderea a foarte multi tineri care, dupa ce obtin rezultate remarcabile in scolile urmate, aleg, aproape fara exceptie, sa accepte oferte de locuri de munca din tarile puternice ale lumii.
Patru tineri sunt cercetati dupa ce politistii au stabilit ca ei faceau parte dintr-un grup infractional specializat in furturi din automobile. ... Marti seara, politistii l-au identificat pe unul dintre tineri, asupra caruia au gasit un pistol cu bile pentru care nu detinea permis portarma.
In acest an, vor mai fi finalizate inca aproximativ 4.000 de locuinte pentru tineri prin Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL). ... Subventia, care se va acorda in special tinerilor, se da pentru prima locuinta construita si poate ajunge pana la 20% din valoarea locuintei, a explicat Bórbely.
"Aceasta subventie ar fi deosebit de buna pentru ei, deoarece persoanele tinere, cu preponderenta cele din mediul rural, nu au alte surse de venit. ... Afirmatia e sustinuta si de primarii localitatilor din judet.
Mariana Vaduva si sotul ei, Mihai, s-au intors anul trecut din SUA pentru a face afaceri in Romania, cu gandul ca isi vor dezvolta business-ul cu fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeana - despre acestea vorbindu-se cu interes peste Ocean.
Cum sa-ti faci un CV care sa-ti asigure un job intr-o multinationala Desi zeci de mii de absolventi de facultate sau tineri la inceput de cariera isi cauta cu disperare un loc de munca, in mod paradoxal, angajatorii se plang ca nu-si gasesc specialistii de care au nevoie.
Simti publicul din momentul in care ai pasit pe scena. ... Tineri sau mai in varsta, romanii au cantat vers cu vers melodiile celebrului artist care a urcat pe scena alaturi de fiica sa.
Dupa cum bine cunoastem, Romania este o tara preponderent rurala, mai exact 59% din suprafata si 45,8% din populatie. ... In anul 2011, riscul de saracie si excluziune din mediul rural era de 40,3%. Nivelul de educatie din mediul rural este scazut.
Vineri, 22 septembrie, Organizatia de Femei a PNL Constanta a organizat o actiune dedicata tinerilor cu handicap neuro si locomotor din centrele de la Lazu si Negru Voda. Evenimentul a avut loc la restaurantul "Mc' Donalds" din zona Delfinariu, la care au participat, in total, 22 de tineri.
In 2004, atunci cand - in calitate de presedinte al partidului - am avut de rezolvat aceasta problema, am decis, impreuna cu colegii mei din conducere, sa folosim sistemul 2+1, pentru listele judetene, organizatiile locale, la fiecare 3 locuri eligibile, urmand sa propuna doi candidati iar conducerea centrala a partidului sa formuleze o singura propunere din trei.
Dupa sute de mesaje primite de la fani, Smiley face prima declaratie despre single-ul abia lansat, Aprinde scanteia”, o piesa-manifest pentru generatiile de tineri cid:[email protected] Link YouTube:
Se stia, pana la aceasta cercetare, ca polifenolii din coacaze sunt benefice pentru creierul animalelor.
Nastase a afirmat ieri la Timisoara, intr-o conferinta de presa, ca la Congresul din aprilie va candida, cel mai probabil, pentru functia de presedinte executiv al partidului, apreciind drept “ilogic si anormal“ ca Ion Iliescu sa fie adjunctul sau.“Aceasta este formula de echilibru pe care vom merge“, a precizat Nastase, referindu-se la viitoarea structura de conducere a partidului.
Tinerii din Partidul National Liberal au organizat sase echipe pe care le-au trimis in strada pentru a stringe semnaturi de la romanii care vor ca tara noastra sa-si retraga trupele din Irak. ... Cele mai multe semnaturi sint strinse de la tineri.
Astfel, in cadrul competitiei au fost alesi si un numar de 10 consilieri locali din randul elevilor claselor a XI-a si a XII-a, de la Grupul Scolar Carmen Sylva, din Eforie Sud.
In conditiile in care senatorii nu s-au obosit sa lucreze miercuri, locul lor in plen a fost luat de aproximativ 100 de tineri social-democrati din Dambovita, unii aflati inca la varsta gradinitei.
Ii indemni pe tineri sa invete, dar niciodata in Istoria Romaniei conducatorii politici nu au dat un exemplu mai prost decat cei din camarila Basescu-PDL.
Cercetatorii de la Institut National de la Sante et de la Recherche Medicale (Inserm), in colaborare cu Centre Hospitalier Regional Universitaire din Lille si Institutul Pasteur din Franta, si-au concentrat eforturile tocmai pe identificarea cauzelor AVC-ului la tineri. ... Disectia arterelor cervicale este o cauza majora de AVC la tineri.
Opt tineri care provin din medii defavorizate au beneficiat de primul proiect de burse pentru invataarea unei meserii in domeniul tehnologiilor de ultima generatie prin programul O meserie pentru viitor, desfasurat de Samsung Electronics Romania si Fundatia Principesa Margareta a Romaniei.
Un milion de tineri romani nici nu muncesc, nici nu studiaza In Romania sunt peste 1 milion de tineri care nici nu muncesc, nici nu merg la scoala, Iar cresterea salariului minim nu e metoda potrivita pentru a-i face sa lucreze, spun specialistii.
google-analytics.com